Opbrengst Bultjes Benefiet €6.000,-

Bultjes Bigband Benefietconcert, dat afgelopen woensdag op Beerze Bulten werd georganiseerd, heeft €6.000,- opgeleverd voor de Bultje Foundation. “Dat is natuurlijk een superbedrag, waarmee we veel kinderen kunnen helpen!” aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten. Speciale gasten zoals Sita, Ron Link en Joke de Kruijf zongen woensdag mee voor het goede doel, samen met onder andere Aart Schroefdraad van Beerze Bulten. lees meer »

Benefietconcert voor Bultje Foundation

Benefiet concertWoensdag 31 juli vindt er wederom een groot benefietconcert plaats in het theater van het Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten. Onder begeleiding van een 15 koppige big band zullen diverse artiesten optreden voor het goede doel. Onder andere Joke de Kruijf, Abke Bruins, Sita en Ron Link hebben hun medewerking toegezegd voor dit concert. lees meer »

Cheque Bultje Foundation voor zieke Chayenna

Chayenna van Dijk uit Ommen is ziek. De driejarige peuter heeft neuroblastoom – een vorm van kinderkanker – en moet mogelijk naar Amerika voor een behandeling. Neuroblastoom heet ook wel bijnierkanker en komt voornamelijk bij jonge kinderen voor.

Bultje reikt cheque uit aan Stichting Chayenna van Dijk
Bultje reikt cheque uit aan Stichting Chayenna van Dijk

lees meer »

Bultje Foundation op shirts 1e elftal Mariënberg

IMG-20130702-WA0025

Komend seizoen prijkt op de shirts van het roodzwarte 1e elftal de Stichting Bultje Foundation, het nieuwe goede doel, waarmee V.V. Mariënberg ondermeer haar maatschappelijke betrokkenheid wil tonen.

De sponsorgroep, die belangeloos de ruimte op het shirt beschikbaar stelt, koos unaniem voor het lokale initiatief die het welzijn van kinderen wil bevorderen.  lees meer »

Bultje Foundation

Vrijetijdspark Beerze Bulten steunt sinds 2009 elk jaar een goed doel dat zij gedurende dat jaar sponsoren. Vanaf nu gaat Beerze Bulten dit, met de lancering van de Bultje Foundation, echter net even wat anders doen…

Bultje het Konijn
Bultje het Konijn (de character van Beerze Bulten) heeft besloten om zijn eigen foundation op te gaan richten waarmee hij ‘kinderen kind laat zijn’. In plaats van het goede doel dat Beerze Bulten elk jaar koos, kunnen gasten van Beerze Bulten bij de Bultje Foundation zelf aanvragen doen voor goede doelen. lees meer »

Bultje laat kinderen kind zijn

Persbericht Beerze Bulten, 26 februari 2013

Op zondag 3 maart wordt het startsein gegeven voor de Bultje foundation in Theater de Voorveghter te Hardenberg in het bijzijn van 1000 gasten van Beerze Bulten. Bultje, het grote knuffelkonijn van Beerze Bulten, heeft besloten zijn eigen stichting op te richten waarmee hij zich in gaat zetten voor het welzijn van kinderen. Gasten van Beerze Bulten kunnen zelf doelen aandragen en de foundation gaat die aanvragen beoordelen. Doelstelling is om het welzijn van kinderen te bevorderen, met andere woorden, ‘Bultje laat kinderen kind zijn!’

Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten: “Rondom de lancering van de Bultje foundation organiseren we allerlei leuke activiteiten in de foyer en daarna gaat men genieten van een voorstelling die speciaal voor de Bultje Foundation is geschreven met onder andere Aart Schroefdraad, Beerza de Fee, Bultje zelf en nog vele anderen. Deze speciale show zal in het teken staan van de stichting.

“Het is geweldig om te merken dat het nu al leeft onder de gasten, dat kun je wel zien aan de opkomst. Gezien de kaartverkoop tot nu toe verwachten een twee keer uitverkochte Voorveghter. Er zijn nog maar een paar kaarten,” aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten. Het belooft een prachtige middag te worden waar het draait om Bultje en de kinderen. We gaan er een mooi feest van maken!”

Goede doelen
De Bultje foundation is een initiatief van Beerze Bulten. Voorgaande jaren koos Beerze Bulten ieder jaar een ander doel en probeerde daar zoveel mogelijk geld voor in te zamelen. Nu is besloten om een eigen foundation op te richten zodat ook kleinere initiatieven een kans krijgen. Campinggasten kunnen zelf doelen aandragen en de Bultje foundation gaat die aanvragen beoordelen. Voorwaarde is dat de doelen met kinderen te maken hebben en het welzijn van kinderen bevordert; ‘Bultje laat kinderen kind zijn!’