Bultje Foundation draagt bij aan actie Stichting ALS

Op zaterdag 28 december heeft Bultje het Konijn namens de Bultje Foundation €1000,- overhandigd aan de bewoners van het Glazen Huis in Gramsbergen. De actie is opgezet om geld in te zamelen voor de stichting ALS Nederland. ALS is een spierziekte die leidt tot het onvoldoende of niet meer functioneren van de spieren. De drie bewoners van het Glazen Huis in Gramsbergen, waarvan twee bewoners oud-medewerkers zijn van Beerze Bulten, hebben de ziekte van dichtbij meegemaakt en vonden het tijd voor actie. Ze laten zich vier dagen opsluiten en krijgen slechts drie shakes per dag.
ALS treft ook kinderen dus daarom wil je Bultje Foundation graag bijdragen aan dit goede doel. De bewoners van het Glazen Huis in Gramsbergen zitten ‘opgesloten’ van 26 december t/m 30 december 2013 in café The Alley in Gramsbergen.20131228_163756

Bultje Foundation: Evi naar de Dolfijnen

Op 8 december j.l. is een cheque van maar liefst €2000,- uitgereikt aan Evi en haar ouders. Zij zijn gasten van Beerze Bulten. Evi’s ouders zijn bezig met een inzamelingsactie om dolfijntherapie op Curaçao mogelijk te maken. Evi heeft het syndroom van Down en ontwikkelt zich langzamer dan andere kinderen. Dit uit zich bij Evi vooral in haar spraak- en taalontwikkeling. Het is de bedoeling dat met de dolfijntherapie Evi’s ontwikkeling wordt gestimuleerd, zodat zij beter kan communiceren met de mensen om haar heen. Dat kan haar helpen beter te integreren in de samenleving. Dit is een doel dat precies past binnen de Bultje Foundation!DSCN2847

Theater Beerze Bulten

Lancering Bultje Foundation

Op zondag 3 maart 2013 vindt in theater de Voorveghter in Hardenberg de officiële lancering van de Bultje Foundation plaats!

De aftrap van de Bultje Foundation en het programma daaromheen gaat natuurlijk gepaard met een spetterende voorstelling met Aart, Bultje, Beerza en de rest van de cast. Deze vrolijke middag gaat plaatsvinden in theater de Voorveghter te Hardenberg. Er is ontvangst met koffie/thee en voor de kinderen is er limonade en wat lekkers. Voordat de voorstelling begint zijn er allerlei leuke activiteiten in de foyer en kun je op de foto met Bultje. Vervolgens is er een voorstelling die speciaal voor deze middag geschreven is.

Beide voorstellingen zijn dankzij de enorme belangstelling zo goed als uitverkocht!