Opbrengst Bultjes Benefiet €6.000,-

Bultjes Bigband Benefietconcert, dat afgelopen woensdag op Beerze Bulten werd georganiseerd, heeft €6.000,- opgeleverd voor de Bultje Foundation. “Dat is natuurlijk een superbedrag, waarmee we veel kinderen kunnen helpen!” aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten. Speciale gasten zoals Sita, Ron Link en Joke de Kruijf zongen woensdag mee voor het goede doel, samen met onder andere Aart Schroefdraad van Beerze Bulten. lees meer »

Benefietconcert voor Bultje Foundation

Benefiet concertWoensdag 31 juli vindt er wederom een groot benefietconcert plaats in het theater van het Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten. Onder begeleiding van een 15 koppige big band zullen diverse artiesten optreden voor het goede doel. Onder andere Joke de Kruijf, Abke Bruins, Sita en Ron Link hebben hun medewerking toegezegd voor dit concert. lees meer »

Cheque Bultje Foundation voor zieke Chayenna

Chayenna van Dijk uit Ommen is ziek. De driejarige peuter heeft neuroblastoom – een vorm van kinderkanker – en moet mogelijk naar Amerika voor een behandeling. Neuroblastoom heet ook wel bijnierkanker en komt voornamelijk bij jonge kinderen voor.

Bultje reikt cheque uit aan Stichting Chayenna van Dijk
Bultje reikt cheque uit aan Stichting Chayenna van Dijk

lees meer »

Bultje Foundation op shirts 1e elftal Mariënberg

IMG-20130702-WA0025

Komend seizoen prijkt op de shirts van het roodzwarte 1e elftal de Stichting Bultje Foundation, het nieuwe goede doel, waarmee V.V. Mariënberg ondermeer haar maatschappelijke betrokkenheid wil tonen.

De sponsorgroep, die belangeloos de ruimte op het shirt beschikbaar stelt, koos unaniem voor het lokale initiatief die het welzijn van kinderen wil bevorderen.  lees meer »

Bultje Foundation

Lancering Bultje Foundation: Een giga groot succes!

3 maart 2013 is de Bultje Foundation gelanceerd in theater de Voorveghter te Hardenberg. De lancering was met 2x een bijna uitverkocht theater een giga groot succes!

Bekijk hier de foto’s van de voorstelling.

Bekijk hier de foto’s van Bultjes Giga-Gekke-Bekken-Hoek.

Bultje en Bibi

Vrijetijdspark Beerze Bulten

De Bultje Foundation is een initiatief van Beerze Bulten. Beerze Bulten zet zich dan ook 24/7 in voor de Bultje Foundation. Beerze Bulten is actief op zoek naar partners en sponsoren en organiseert diverse activiteiten om geld in te zamelen.

Een jaarlijks terugkerende actie die georganiseerd wordt door Beerze Bulten is de entree die gevraagd wordt voor de musicals die in de hoogseizoenperiodes wekelijks in het theater van Beerze Bulten worden opgevoerd.